Audit SEO

Cea mai completa si mai fiabila analiza pentru a imbunatati pozitionarea site-ului

UNDE AVETI EROAREA

Analizăm site-ul dvs. web din bazele sale. Răsfocăm toate adresele URL pentru glitches-uri de arhitectură, răspunsuri de server, conținut duplicat sau cu valoare scăzută, link-uri cu redirecții și încă 50 de puncte care vă pot dăuna clasamentului.

APLICAREA MODIFICARILOR

Dezvoltăm sarcinile planificate lună după lună, urmând bune practici pentru optimizarea SEO a proiectului web. Notăm fiecare corecție pentru a urmări și a face ajustări, dacă este necesar.

PROPUNERE DE IMBUNATATIRE

Priorităm corecțiile pe baza impactului lor asupra poziționării site-ului și a obiectivelor de afaceri. Stabilim o planificare a sarcinilor corective ale erorilor detectate în auditul SEO și specificăm modificările necesare.

MASURAREA REZULTATELOR

Rezultatele optimizărilor unui audit SEO nu sunt imediate.În afară de monitorizarea săptămânală, în fiecare lună studiem impactul asupra motoarelor de căutare pentru a vă informa cu privire la reperele realizate cu precizie maximă.

Cum facem auditul SEO

In agentia SEO CMDigital.ro avem o echipă specializată în audituri SEO cu o istorie lungă de recuperare și optimizare a site-urilor în motoarele de căutare precum Google. Consultanții noștri planifică și execută strategii de optimizare bazate pe fapte SEO, rezultate și bune practici. Dacă credeți că ceva nu este în regulă pe site-ul dvs. și nu obțineți vizibilitatea pe care o așteptați, cu auditul nostru SEO veți ști de ce și cum să o rezolvați.

Analiza completa a site-ului

Efectuăm un audit SEO complet prin sisteme automate și revizuire manuală a fiecăreia dintre adresele URL, resurse și tehnologii care pot afecta negativ poziționarea site-ului dvs. web. Analizăm arhitectura, structura URL-ului, metadatele, marcarea structurată a datelor, conținutul, profilul de legătură, legarea internă ... TOTUL.

Diagnostic initial

Pregătim un raport complet cu diagnosticul general al web-ului, unde evidențiem aspectele cheie de îmbunătățit, indicații pentru evitarea posibilelor sancțiuni algoritmice și un ghid pentru bune practici de optimizare a conținutului actual și nou. Cu aceste sfaturi puteți continua să creșteți în paralel cu securitatea de a merge bine în timpul optimizării.

Prioritizarea activitatii

După accesul cu crawlere, împărțim fiecare dintre blocurile care necesită corecții pe baza orientărilor Google în sarcini. Vă acordăm prioritate propunerii dvs. individuale de analiză și îmbunătățire pe baza impactului pe termen scurt, a obiectivelor de afaceri și viteza de implementare. Pregătim un inventar al tuturor adreselor URL pentru a corecta și un program de acțiune.

Aplicarea optimizarilor

Conform proiectului și planificării auditului SEO, aici avem grijă atât de minimizarea codului sursă, de reducerea încărcăturii scripturilor sau de optimizarea imaginilor, până la actualizarea conținutului, curățarea legăturilor cu disavow și reorganizarea arhitecturii web . Lună de lună raportăm modificările și analizăm impactul acestora pe termen scurt și mediu.

Masurarea rezultatelor

După ce terminăm implementarea tuturor corecțiilor de erori SEO, analizăm impactul final asupra proiectului. Oferim un raport detaliat despre evoluția poziționării cu toate acțiunile întreprinse, precum și recomandări pentru viitor și în așteptarea actualizărilor algoritmice din motoarele de căutare.

Revizuirea auditului

Atât pentru a verifica finalizarea tuturor sarcinilor, cât și pentru a detecta noi oportunități de optimizare, am lansat o a doua analiză SEO pe site-ul web. Fiecare proiect necesită acțiuni continue cu o intensitate variabilă și, cu acest pas, ne asigurăm că proiectul dvs. este gata să facă față noilor provocări ale motoarelor de căutare.

De ce fac un audit SEO dacă site-ul meu este OK?

Ca orice alt produs, un site web necesită o întreținere constantă și supraveghere pentru a se asigura că este optimizat pentru a atinge potențialul maxim de poziționare.

Atât comertele electronice, cât și ziarele, blogurile sau platformele de servicii își actualizează conținutul în mod regulat, ceea ce implică un impact direct asupra indexării, urmăririi și distribuției autorității interne , cu efect imediat asupra poziționării.

Un audit SEO programat în mod regulat ajută nu numai să detecteze și să corecteze erorile, ci și să rămână în fața noilor tendințe în arhitectura web, oportunități de conținut și îmbunătățire semantică a clusterelor.