Optimizare SEO și
servicii SEO pentru site-ul tau

De la optimizarea traficului organic pana la potentiali clienti

Afacerea mai vizibila

Aducem site-ul dvs. web în pozițiile de top în căutări organice pentru a-i crește vizibilitatea și, prin urmare, vizitele. Datorită optimizarii SEO veți avea o mai mare relevanță pentru motoarele de căutare.

TRAFIC CALIFICAT

Îndrumăm acei utilizatori care efectuează căutări legate de afacerea dvs. către site-ul dvs., datorită unei strategii de cuvinte cheie. Poziționarea SEO nu numai că vă oferă vizite, dar sunt utilizatori valoroși pentru compania dvs.

Foarte profitabila

Lună de lună, vă oferim mai mult trafic de calitate în mod organic, ceea ce face ca fiecare euro din bugetul dvs. să fie rentabil . Cu alte cuvinte, fără a fi nevoie să plătești pentru fiecare vizită pe care o primești. Cu un serviciu bun de poziționare web, clienții dvs. potențiali vă vor găsi.

BRANDING PENTRU COMPANIA TA

Obținem ca clientul dvs. să vă asocieze marca ca reper în sector, plasându-vă în primele poziții. Rezultatele optimizarii site-ului, cu siguranță, dau credibilitatea și reputație brand-ului cat și afacerii dvs.

Metodologia noastra a serviciilor de optimizare SEO

In agentia CMDigital.ro avem o echipă multidisciplinară, dintre care mai mulți consultanți seo cu experiență vastă în poziționare și servicii web, capabili să definească și să execute strategia de marketing. Cu metodologia noastră, vă vom putea ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Analiza de pozitionare site

Începem cu o configurare inițială a site-ului dvs. web la toate nivelurile; de la aspectele de baza la cele mai critice. În această fază, studiem concurența și propunem cele mai relevante și ideale cuvinte cheie, astfel încât concluziile serviciului nostru să fie punctul de plecare pentru a vă poziționa mai bine site-ul.

SEO On Page

După instalarea inițială, toate îmbunătățirile propuse de specialiștii noștri în poziționare sunt realizate. Prin această configurare, facem motoarele de căutare să înțeleagă perfect despre ce este vorba site-ul dvs. web și îl recompensăm plasându-l în partea de sus.De aici, se realizează o monitorizare pentru a asigura calitatea a site-ului.

Strategia de Link Building

În plus, există construirea de link-uri de calitate care îndreaptă spre site-ul dvs. web, o acțiune care face parte și din serviciile de poziționare.Pentru a face acest lucru, planificăm o strategie solidă care ne permite să creăm și să controlăm toate linkurile, precum și să le denunțăm pe cele care afectează negativ web-ul.

Urmarirea rezultatelor

Orice acțiune întreprinsă trebuie măsurată. Doar atunci vom ști dacă strategia propusă funcționează. Prin urmare, analizăm rezultatele pentru a adapta strategia și a defini acțiuni care vă ajută să continuați îmbunătățirea poziționării site-ului dvs. web.

Raport de monitorizare a serviciilor

Lunar livrăm clientului evoluția rezultatelor într-un mod clar și onest. Deci, puteți evalua managementul nostru și puteți vedea că strategia funcționează pe baza serviciilor contractate.

Ce este optimizare SEO

Optimizarea SEO este, practic, setul de acțiuni care se desfășoară în interiorul și în afara site-ului propriu-zis pentru a-și îmbunătăți vizibilitatea prin motoarele de căutare și prin aceasta atrage cel mai mare număr de utilizatori într-un mod organic sau natural. Adică, fără a plăti.Prin urmare, a ajunge la primele rezultate ale căutării prin optimizarea noastra SEO este obiectivul oricărei strategii de poziționare web.